Marketing/reclameboeken

Ik vroeg vandaag aan m’n Twittervrienden welke marketing/reclameboeken de moeite waren om eens te lezen. Dit is wat uit de bus kwam:

Principes van Marketing, Kotler (Via @Joke): Heb van dit gigantische boek zo’n 3 jaar geleden examen gehad bij de cursus Marketing aan de VUB. Ik gebruik het trouwens nog vaak om dingen op te zoeken. Joke geeft wel toe dat Kotler wat verouderd is.

*, Seth Godin (Via @Joke & @Bartclaes): Anything by Seth Godin volgens Bartclaes. Seth Godin heeft blijkbaar net een nieuw boek uit, genaamd “Tribes”, @Joke stelde “Purple Cow” voor.

Heldenmerk, Guillaume (Via @Lievenvos): Guillaume Van Der Stighelen, als mede-oprichter van Duval Guillaume, weet duidelijk waarover hij praat. Hij is vorig jaar in onze klas een presentatie komen geven over zijn boek. Heb gehoord dat hij bezig is aan een nieuw boek (klasgenoot heeft bij hem stage gelopen). Heb Guillaume’s boek al eens 2 weken in m’n bezit gehad, maar had het wat te druk om het te lezen.

LUON’s Sales & Marketing resources (Via @OnnoHesselink): Bij LUON Houden ze een mooie lijst bij van interessante resources. Misschien kan ik de boeken zelfs is bij hun gaan lenen? :)

Blogs (via @Joke): Jawel jawel, Joke beweert het meeste te leren uit allerhande blogs die ze volgt. En dan vragen we nu: Welke Blogs dan zoal, Joke? Laat de suggesties maar achter in de comments :).

Zoveel reactie was er dus ook niet op mijn vraag, maar ben toch blij met de gekregen antwoorden. Dank u.

Mijn plan: Heldenmerk halen uit de bib. Blijkt echter dat de Gemeentelijke Bibliotheek van Overijse dit boek niet heeft, dus zal ik eens naar Brussel moeten gaan. Op school hebben ze het zeker. De HUB zal het ook wel hebben, en die hebben een langer uitleentermijn.

Nu weet ik meteen wat ik morgen ga doen. Heb verder toch niets te doen tijdens deze vakantiedagen.

Gelieve suggesties voor blogs of andere boeken/auteurs in de comments achter te laten aub. Ik wil meer! Meer!

Advertenties

Over Gerrit Vromant

Content Marketing Strategist & Great Content Crafter Bekijk alle berichten van Gerrit Vromant

2 responses to “Marketing/reclameboeken

Zeg het eens

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: