Exit school, enter real life

En voila, mijn stage zit er op. 12 weken heb ik gratis bij Talking Heads, een van de bedrijven van Bart De Waele mogen meedraaien. Meetings met klanten, verslagen maken, offertes maken, blogposts schrijven, bloggers selecteren, facebooken, twitteren, strategisch nadenken over sociale media en zo van die dingen. Maar ook lachen met Joke en Sofie en het internet. Bedankt daarvoor.

Dat was dan het einde van mijn schoolcarrière. Als alles goed zit loop ik volgende week met het diploma communicatiemanagement op zak. Na 3 jaar opleiding als communicatiemanager zou ik samen met 20 klasgenoten van de richting marketingcommunicatie klaar moeten zijn voor de arbeidsmarkt. “Zou moeten”, want bij navraag bij klasgenoten zijn er zeer weinig die zich hier klaar voor voelen. De meesten gaan liever nog een jaar of 2 iets bijstuderen, communicatiewetenschappen ofzo. Maar ik niet. Ik ben er klaar voor en heb dat voor een deel te danken aan mijn stage bij Talking Heads.

Dus nu begint het echte leven: werken. Aangezien er gemiddeld 8 uur per dag gewerkt moet worden doen we liefst iets leuks. Iets waar ik ‘s morgens graag aan begin, iets waar ik mij goed bij voel, iets dat mij motiveert en waar ik voldoening uit haal. Maar ook iets waar mijn werk geapprecieerd wordt, waar ik een meerwaarde ben en waar goed werk beloond wordt.

Voor de job die ik wil moet de officiële titel nog uitgevonden worden, maar de term “online marketeer” komt al wat in de buurt. Denk: social media, content marketing, customer services, online marketing, pr, communicatie, advertising, langetermijnstrategie, conversaties… et cetera

Wat ik heb te bieden? Ik ben pas afgestudeerd uit een praktische opleiding communicatiemanagement op de Eramushogeschool Brussel en wil graag nog meer bijleren. Ik ben gemotiveerd en volledig mee met de nieuwe media. Ik heb geen ‘5 jaar ervaring’ (zoals vaak gevraagd bij vacatures) dus zit zonder ingebakken slechte gewoontes. Ik kan kritisch en strategisch nadenken over concepten en deze uitvoeren met een langetermijnvisie. En ik kan meteen beginnen.

Meer info, geïnteresseerd in een gesprek, tips? Aarzel niet om een reactie achter te laten, mij te contacteren via mail of op een manier naar keuze. Ondertussen kan je mijn cv bekijken als Google Doc, downloaden of bekijken op LinkedIn.

Ps: Bij deze vind ik het woord “blogiciteren” uit. Niet dat het de bedoeling is om honderden vacatures binnen te krijgen via de blogpost, eerder voor mezelf alles op een rijtje zetten, mensen laten weten waar ik mee bezig ben en misschien komt er wel iets uit.
Advertenties

Over Gerrit Vromant

Content Marketing Strategist & Great Content Crafter Bekijk alle berichten van Gerrit Vromant

Zeg het eens

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: