Post

Vanmorgen kreeg ik deze mail in mijn inbox. Van een zekere Anneke Coeman. (Ik bespaar jullie de gele highlight over heel de tekst)

Bezoek: http://www.vlaamseonafhankelijkheid.be en teken de petitie

Doorsturen aan al uw e-mailvrienden

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Elke Vlaming, van baby tot bejaarde, betaalt 4 euro (160 fr.) per dag om de geldstroom van Vlaanderen naar Wallonië in stand te houden. Voor een gezin van 4 personen is dat per jaar 5.840 euro (235.550 fr.) Dus dat Vlaams gezin schenkt om de 5 jaar gratis een luxe-auto van 29.200 euro (1.177.700 fr.) aan Wallonië.

Met dat uitgespaarde geld kan Vlaanderen nieuwe gebouwen voor gehandicapten, ouderlingen en schoolkinderen financieren, tienduizenden sociale woningen bouwen en het vergrijzingsprobleem aanpakken.

Reeds duizenden mensen hebben de petitie ondertekend.

U kan de namen bekijken op

http://www.vlaamseonafhankelijkheid.be/list.asp

Indien U geen interesse hebt voor de inhoud van de webstek;

verontschuldigen wij ons voor het toezenden van dit bericht.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Doorsturen aan al uw e-mailvrienden

Bezoek: http://www.vlaamseonafhankelijkheid.be en teken de petitie

Beste Anneke Coeman,

Aangename kennismaking. Bedankt voor uw ZEER interessante e-mail. Wij kennen elkaar nog niet. Laat ik mezelf dus even voorstellen: mijn naam is Gerrit Vromant, 25, ik werk in Brussel als social media consultant. Mijn hobbies en interesses zijn heel breed, maar helaas is politiek daar geen van. Niet dat ik er geen mening over heb, wel dat ik die niet zozeer hoef te verkondigen. Onzin verzinnen, ja dat doe ik wel af en toe, maar dan enkel voor de grap.

Nu wij elkaar wat beter kennen mag ik u als mijn e-mailvriend beschouwen? Dan kan ik u ook ZEER interessante brieven sturen. Brieven over dingen die mij interesseren, zoals “hoe doe ik beter niet aan politiek”, “wat zijn de rechten en plichten van mensen met betrekking tot e-mailverkeer” en mijn favoriet: een dagelijkse portie van tot Haiku’s herwerkte passages uit Mein Kampf, uit mijn eigen oeuvre.

Reeds duizenden mensen hebben kunnen genieten van mijn nieuwsbrieven. Ik ben er zeker van dat u er ook plezier aan zal hebben aangezien u al jaren ervaring heeft met e-mailvrienden te contacteren met uw zeer interessante nieuws. Om zich in te schrijven voor mijn nieuwsbrief speciaal voor e-mailvrienden, gelieve per kerende te antwoorden met een bewijs van inschrijvingsgeld van 29,99€ per jaar.

Indien u toch geen interesse blijkt te hebben in mijn nieuwsbrief, gelieve dan dit bericht door te sturen naar al uw geïnteresseerde e-mailvrienden en onze excuses te aanvaarden voor het antwoorden op uw bericht.

Advertenties

Over Gerrit Vromant

Content Marketing Strategist & Great Content Crafter Bekijk alle berichten van Gerrit Vromant

2 responses to “Post

Zeg het eens

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: