Update

Tijd voor nog eens een update van mijn blog. Die vorige blogpost over toilet enzo staat toch niet zo goed bovenaan.

Maar, goed een update dus.

Vandaag was mijn eerste dag bij Talking Heads als Conversation Starter. na een korte stage in 2010 ben ik hier terug. We blijven in de social media, maar de aanpak verschilt nogal. En ookal verschilt er zo veel, er zijn altijd mensen die terugkomen. Bij vertrouwde of bij nieuwe klanten. De wereld is klein, hier in België.

Na 2 en een half jaar bij Noyz/IsobarSocialMedia/IsobarSocialike was het tijd voor iets nieuws. En ja, dan moet ge fantastische collega’s achterlaten. En ja, dan gooien ze u blijkbaar een surprise afscheidsparty, de dag voordat ik zelf een kleine drink wou organiseren. Merci daarvoor mannen. Jullie waren geweldig.

Maar goed, nieuwe job bij Talking Heads in Gent, dat was de ideale gelegenheid om zelf ook naar Gent te verhuizen. Brussel was leuk, maar Watermaal-Bosvoorde was toch wat te saai, te klein, te landelijk, te plat. We hebben een nieuw appartement gevonden aan De Zuid in Gent. Nieuwbouw (mooi, zuinig, proper), met veel licht (hallo zon!), terrasje en tuintje (zei er iemand barbecue), grote living (eindelijk plaats), 2e slaapkamer (ja een rommelkot). Vanaf 1 april wonen we dus mooi tussen mijn ouders en Elke haar ouders in. Op 45 minuten rijden van elk. Is maar zo eerlijk. En zo groot is België nu ook niet.

Ondertussen nog 6 weken pendelen. Met de trein. Van Bosvoorde naar Gent Dampoort. Deze morgen met 3 treinen een dikke 2 uur onderweg geweest (inclusief een paar treinvertragingen), en deze avond vanhetzelfde (exclusief treinvertragingen maar slechte planning van mezelf). De wereld is klein. Behalve als ge met de trein rijdt. Dan is de wereld te groot. Maar goed, treinen geeft tijd. Tijd op tot rust te komen. Tijd om na te denken. Tijd om te lezen. Tijd om te schrijven (Hé kijk, een blogpost). Tijd om naar de mensen te kijken (Hallo in slaap vallend meisje met de vuile laarzen). Niet om te surfen, neen, dat gaat te traag.

Wie weet komen er hier nog wel wat meer blogposts op de laatste dagen. De wereld is tenslotte klein.

Advertenties

Over Gerrit Vromant

Content Marketing Strategist & Great Content Crafter Bekijk alle berichten van Gerrit Vromant

Zeg het eens

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: