De Verhuis

Het plan om op 1 uur in Brussel te vertrekken was wat optimistisch. Te beginnen met de verhuiswagen die tussen 7u30 en 8 ging komen en uiteindelijk pas om 8u15 daar was. Iedereen had dus genoeg tijd om te ontbijten. Dan op het gemakske de lift op de goede plek zetten en tot aan het raam laten komen. Dan de camion er vlak naast, in het midden van de straat. Uiteindelijk was het goed 8u30 eer we echt begonnen te verhuizen. Gelukkig waren we met 9 (inclusief 2 verhuizers), dus van onze kant ging het vooruit.

Uiteindelijk alles mooi in de camion van 20 vierkante meter gestoken. En hop naar Gent. Daar aangekomen efkes lunch gaan halen in de carrefour om de hoek, en tegen dat we terug waren was de camion ook aangekomen. Meteen uitladen, met Elke die iedereen, elke doos en elke plank naar de juiste plek leidt. Een taak die onnozel lijkt maar o-zo nuttig is. Goed dat op elke doos stond waar het naartoe moest en wat er exact in zat. Zo weet ge meteen alles te vinden en krijgt alles meteen alvast een goed plekje. Uiteindelijk zaten er 4 uur in het pakket van de verhuizers, en hebben we een half uurtje moeten bijbetalen. Viel goed mee dus.

En dan wat picnicen picknicken (dat schrijft ge blijkbaar zo) in het nieuwe appartement. En kasten en bed in elkaar steken. De ramen kuisen. De kasten en zetels op een plaats zetten. Een eerste poging om de dozen te legen en alles zijn eigen plekje te geven. Eerst met Elke’s familie erbij. Daarna wij met 2. Want uiteindelijk moeten wij alles zijn plek geven. En daar moet over nagedacht worden. En dat moet natuurlijk komen. En dan dit:

En ja, onder dat hoopje deken linksonder zit Elke.

Advertenties

Over Gerrit Vromant

Content Marketing Strategist & Great Content Crafter Bekijk alle berichten van Gerrit Vromant

Zeg het eens

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: